Απονομή Πιστοποιητικών Ελληνομάθειας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πέμπτη 24 Οκτώβρη 2013

Στην εκδήλωση που κάναμε για την επέτειο του ΟΧΙ στο σχολείο μας, απονεμήθηκαν από τους συνεργάτες του Κ.Ε.Γ. κυρίους Δημήτρη Τζιμόκα και Παναγιώτη Δαγκόπουλο, τα Πιστοποιητικά Ελληνομάθειας διαφόρων επιπέδων στους δεκαεννιά (19) μαθητές μας που συμμετείχαν επιτυχώς στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Ελληνομάθειας του Μαΐου 2013. Από τους οποίους οι δέκα πιστοποιήθηκαν με «άριστα».

Στο πλαίσιο της ευεργετικής κοινωνικής δραστηριότητας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Καζάζης και οι συνεργάτες του, τα τελευταία τέσσερα  χρόνια- χωρίς εξέταστρα- κάνουν Εξεταστικό Κέντρο το Σχολείο μας και οι μαθητές μας ,αν και έγκλειστοι, έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ισότιμα στις εξετάσεις, όπως οι «ελεύθεροι» εξεταζόμενοι στα εξεταστικά κέντρα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Το Πιστοποιητικό Επάρκειας Ελληνομάθειας, αποτελεί ένα σημαντικό προσόν και εργαλείο για την κοινωνική επανένταξη των εγκλείστων-μαθητών, στην οποία στοχεύει το σχολείο μας μέσα από την παροχή γνώσεων και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Αποτελεί επίσης ουσιαστικό κίνητρο για ενεργοποίηση των μαθητών μας στην εκπαιδευτική διαδικασία, συνεργατικότητα και ομαδικότητα, ενίσχυση της δυναμικής της ομάδας, ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης, δημιουργικότητα και συνύπαρξη μέσα στη διαφορετικότητα.

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές μας που πέτυχαν, καθώς και αυτούς που προσπάθησαν και συμμετείχαν στις εξετάσεις. Ευχόμαστε   καλή συνέχεια και εις ανώτερα!

Οι Εκπαιδευόμενοι , οι Εκπαιδευτικοί και η Διευθύντρια

ευχαριστούμε θερμά τον κ. Καζάζη και μέσω εκείνου το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας .

This entry was posted in Ανακοινώσεις, Ελληνομάθεια. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s