Αποτελέσματα εξετάσεων πιστοποίησης στα Αγγλικά

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oι μαθητές του 3ου ΣΔΕ Θεσσαλονίκης συμμετείχαν στις εξετάσεις για το πιστοποιητικό Αγγλικών του διεθνούς φορέα πιστοποίησης City & Guilds.

Στις εξετάσεις,  που πραγματοποιήθηκαν ειδικά για τις ανάγκες των μαθητών μας στο χώρο του σχολείου μας, έλαβαν μέρος τέσσερεις μαθητές μας στο επίπεδο Α1, δύο στο επίπεδο Α2 και τέσσερεις μαθητές,  αλλά και δύο απόφοιτοι του ΣΔΕ που είναι ενταγμένοι στους κατ’ ιδίαν διδαχθέντες και συνεχίζουν πλέον τις σπουδές τους στο Λύκειο, στο επίπεδο Β2. Tα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά θετικά, καθώς έντεκα από τους δώδεκα υποψηφίους πέρασαν το προφορικό ή/και το γραπτό μέρος της εξέτασης.

Αντιμετωπίζοντας με θάρρος και συνέπεια τις όποιες δυσκολίες, τα παιδιά μας διακρίθηκαν όχι μόνο επειδή επέτυχαν στις εξετάσεις, αλλά πάνω απ’ όλα για την αφοσίωση και για τη πραγματική διάθεση για μάθηση που επέδειξαν. Τους συγχαίρουμε από καρδιάς και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι!

Τέλος, ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τον φορέα City & Guilds για την πολύτιμη συμβολή του στην προσπάθειά μας αυτή, καθώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αφιλοκερδώς πραγματοποιεί τις εξετάσεις αυτές, με αποτέλεσμα οι μαθητές μας να αποκτούν αναγνωρισμένα πτυχία Αγγλικών.

This entry was posted in Πιστοποιητικό στα Αγγλικά and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s