Παρουσίαση από τη Ναυαγοσωστική Ακαδημία Βορείου Ελλάδος ΝΑΒΕ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

Την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014, στο 3ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας Βορείου Ελλάδος ΝΑΒΕ, έγινε παρουσίαση ενδεδειγμένων ενεργειών σε κατάσταση εκτάκτων αναγκών στο υγρό στοιχείο, στην Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση ΚΑΡΠΑ καθώς και στην χρήση αυτόματου απινιδωτή AED.

Η παρουσίαση έγινε από τον Βαγγέλη Τσαμπάζη, Διευθυντή της ΝΑΒΕ και πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Ναυαγοσωστών και την Βαλεντίνα Βελονίδου, Εκπαιδεύτρια Ναυαγοσωστών. Μαζί τους και οι ναυαγοσώστες Μαρία Σιδηροπούλου και Αλέξανδρος Χαιτίδης.

Οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούσαν την παρουσίαση με φανερό και αμείωτο ενδιαφέρον. Η απόκτηση σύγχρονων γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων θα τους βοηθήσει στην κοινωνική και εργασιακή ένταξη και ανέλιξη τους.

Ενημερώθηκαν επίσης για την εργασία του επαγγελματία ναυαγοσώστη.

Η απόκτηση γνώσεων πρώτων βοηθειών για την προσφορά βοήθειας σε κάθε συνάνθρωπο μας σε μια δύσκολη περίπτωση, μας αφορά όλους και δεν έχει ηλικία, φύλο, χρώμα, εθνικότητα…

Θα θέλαμε θερμά να ευχαριστήσουμε τους καλεσμένους μας για την εθελοντική προσφορά τους, καθώς και τους εκπαιδευόμενούς μας για την ενεργή συμμετοχή τους.

This entry was posted in Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s