Παρουσίαση βιβλίου των εκπαιδευομένων μας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στο καφέ της Μονής Λαζαριστών η παρουσίαση του βιβλίου «Ανάσες Γραφής» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο. Ένα συλλογικό έργο που δημιουργήθηκε από κρατούμενους των Φυλακών Διαβατών στα πλαίσια των μαθημάτων Δημιουργικής Γραφής που συντονίζει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Για το βιβλίο μίλησαν οι υπεύθυνοι του προγράμματος, Καθηγητές Τριαντάφυλλος Κωτόπουλος και Ελένη Γρομπανοπούλου, η Διευθύντρια των Μονάδων Εκπαίδευσης Μαίρη Κ. Γκρίζου, ενώ κείμενα διάβασαν οι ηθοποιοί του ΚΘΒΕ Ευθυμία Βλάχου, Γιάννης Καραμφίλης και Βασίλης Σπυρόπουλος. Τέλος, η εικόνα του εξωφύλλου ανήκει στον εξαιρετικό φωτογράφο Κυριάκο Γκογκόπουλο. Σας ευχαριστούμε όλους που τιμήσατε με την παρουσία σας αυτήν την τόσο σημαντική εκδήλωση!

Σχετικοί σύνδεσμοι:

https://www.amna.gr/macedonia/article/655764/-Anases-grafis-apo-kratoumenous-ton-fulakon-Diabaton?fbclid=IwAR3cPDIZu1vHG1fAutX9VceFXr8J8vlZ5qy0169qb_kMHRO06_IOnjpt0z8

Advertisement
This entry was posted in Ελεύθερη Έκφραση, Ποίηση, Συνεργασίες, Σκέψεις μαθητών-κρατουμένων, Το σχολείο. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s