Πρόγραμμα εκμάθησης Ελληνικών σε κρατουμένους Κρατούμενοι – Επικοινωνία στην καθημερινή ζωή (Α1) στο 3ο ΣΔΕ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ του Δήμου Δέλτα

Ξεκίνησε το πρόγραμμα εκμάθησης Ελληνικών σε κρατουμένους «Κρατούμενοι – Επικοινωνία στην καθημερινή ζωή (Α1) «στο 3ο ΣΔΕ Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ του Δήμου Δέλτα και το IΝΕΔΙΒΙΜ-Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Νέα Φάση.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστσίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δέλτα κα Παρασκευή Ελευθεριάδου για τη πολύτιμη και συνεχή στήριξη της προς το σχολείο μας και την κα Λαμπρινή Τσακαλάκη, Αν. Προισταμένη Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας , Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δέλτα. Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο στην εκπαιδεύτρια του προγράμματος Έφη Γεωργοπούλου , παλιά εκπαιδευτικό του σχολείου μας ,που ενεργοποίησε και διαρκώς εμψυχώνει τους μαθητές του προγράμματος ώστε να μάθουν Ελληνικά και να γίνει έτσι η διαβίωση τους στο Κ.Κ. καλύτερη.

This entry was posted in Γραμματισμοί, Δραστηριότητες, Ελληνομάθεια, Ενισχυτική ελληνικής γλώσσας, Συνεργασίες, Το σχολείο. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s