Επίσκεψη Αμερικανών εκπαιδευτικών μέσω του Ιδρύματος Fulbright

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της κ. Λίλιου με το ίδρυμα Fulbright, το σχολείο μας είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει στις 13 Μαρτίου 2018 δυο υποτρόφους του ιδρύματος που εργάζονται σε δημόσια σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Ηνωμένων Πολιτειών, τα οποία χαρακτηρίζονται από έντονη πολιτισμική ποικιλομορφία και έχουν μαθητές που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες: τον Vincent Gray, καθηγητή Κοινωνικών Σπουδών στο Λύκειο Druid Hills στην Ατλάντα και τον Joseph Talarico, καθηγητή Αγγλικών στο Columbia Heights Education Campus στην Ουάσινγκτον.

Οι υπότροφοι ενημερώθηκαν για την οργάνωση και λειτουργία του σχολείου και παρακολούθησαν δυο δειγματικές διδασκαλίες της κ. Λίλιου: στο τμήμα των γυναικών «Knocking on “Nouns” Door: Learning about Countable and Uncountable Nouns», και στο Α4 τμήμα των ανδρών «Our Multicultural World: Learning about Countries, Nationalities and Languages».

InkedP1170008_LIOLYMPUS DIGITAL CAMERAInkedP1170001_LI

This entry was posted in Αγγλική Γλώσσα, Αισθητική αγωγή, Γραμματισμοί, Συνεργασίες and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s