Εξετάσεις Πιστοποίησης Ελληνομάθειας και Αγγλικών στο σχολείο μας

Με μεγάλη χαρά για όγδοη χρονιά υποδεχτήκαμε στο σχολείο μας το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας στις 19 και 20  Μαΐου 2017 προκειμένου να διενεργηθούν οι εξετάσεις Ελληνομάθειας.

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς οι μαθητές με την βοήθεια κυρίως  των εθελοντών καθηγητών –αφού οι ωρομίσθιοι φιλόλογοι ήρθαν 2 βδομάδες πριν την διενέργεια των εξετάσεων- προετοιμάστηκαν με μεγάλη διάθεση για τις εξετάσεις. Το σχολείο μας λειτούργησε ως εξεταστικό κέντρο και στις εξετάσεις συμμετείχαν 15 εκπαιδευόμενοι μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στους ανθρώπους του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας για την αφιλοκερδή προσφορά   όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε πως η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

http://www.greek-language.gr/certification/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στις 11  Ιουνίου 2017 για έβδομη  συνεχόμενη χρονιά διενεργήθηκαν εξετάσεις πιστοποίησης της Αγγλικής Γλώσσας στο σχολείο μας. Δεκαπέντε μαθητές και δύο μαθήτριες του σχολείου μας έλαβαν μέρος στις εξετάσεις για τα επίπεδα γλώσσας Α1, Α2, Β1, Β2

Οι υποψήφιοι προετοιμάστηκαν για τις εξετάσεις τους τελευταίους μήνες της χρονιάς αφού υπήρχε έλλειψη εκπαιδευτικών μέχρι τον Μάιο και για αυτό διοργανώθηκαν τόσο αργά ώστε  να γίνει η καλύτερη δυνατόν προετοιμασία .

Οι μαθητές μας κάθε χρόνο περιμένουν με ανυπομονησία τις εξετάσεις της Αγγλικής γλώσσας, καθώς πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν μία πιστοποίηση στα Αγγλικά.

Για άλλη μία φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Όμιλο PEOPLECERT και τον Οργανισμό CITY & GUILDS για την αφιλοκερδή προσφορά τους και την άψογη συνεργασία μας.

Είχαμε 100% επιτυχία.

http://www.peoplecert.gr/

This entry was posted in Αγγλική Γλώσσα, Γραμματισμοί, Γλωσσικός γραμματισμός, Δραστηριότητες, Ελληνομάθεια, Ενισχυτική ελληνικής γλώσσας, Πιστοποιητικό στα Αγγλικά. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s