Παρουσίαση του βιβλίου με έργα εκπαιδευομένων μας #εξω_φυλλα

Στις 07.00 το βράδυ στις 16 Δεκεμβρίου 2016, στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκε, με μεγάλη επιτυχία, το δεύτερο βιβλίο του σχολείου μας «εξω_φυλλα». Το βιβλίο είναι μια συλλογή από ποιήματα και διηγήματα που έγραψαν 17μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας, έντεκα  άντρες και έξι γυναίκες, με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών μας από την «Δημιουργική Γραφή» με το ΠΜΣ «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Παρόντες ο επιστημονικά υπεύθυνος της δράσης , καθηγητής-ποιητής Τριαντάφυλλος Κωτόπουλος και η υπεύθυνη της δράσης για το έτος 2016-2017  Καλλιόπη Πασιά και ο προηγούμενος Διευθυντής του σχολείου μας ο Θεόδωρος Καραγιαννίδης.Έργα των συγγραφέων διάβασαν  ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής  του ΚΘΒΕ κ. Αναστασάκης, και ηθοποιοί του ΚΘΒΕ καθώς και ένας  από τις συγγραφείς, πρώην μαθητής , του σχολείου μας.

Το έργο εκδόθηκε με χορηγία του Προέδρου της Βουλής , κ Νίκο Βούτση, τον οποίον ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε τον φωτογράφο του ΚΘΒΕ κ Θώμογλου για την αφιλοκερδή φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και φυσικά τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΚΘΒΕ κ Αναστασάσκη.

 

This entry was posted in Δραστηριότητες, Εργαστήρια, Εκδηλώσεις, Εκθέσεις έργων, Συνεργασίες, Σκέψεις μαθητών-κρατουμένων and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s