Ημέρα Ευαισθητοποίησης 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 είχαμε στο σχολείο μας την ημέρα ευαισθητοποίησης με τίτλο «Ανοίγουν οι πόρτες, σμίγουν οι μέσα με τους έξω», όπου εκπαιδευτικοί, σύμβουλοι  και μαθητές συναντηθήκαμε με τους εκλεκτούς μας καλεσμένους και παρουσιάσαμε τη δουλειά μας στη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς που έληγε.

Μετά από ένα σύντομο καλωσόρισμα που απεύθυνε στους συμμετέχοντες ο διευθυντής του σχολείου μας Θόδωρος Καραγιαννίδης ξεκινήσαμε με την παρουσίαση των σχεδίων δράσης (projects) που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο. Την χρονιά που πέρασε αυτά ήταν:

Μελισσοκομία

Τουριστικός Οδηγός της Ευρώπης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ- Παρουσίαση

Ποδόσφαιρο και Τέχνη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ- Παρουσίαση

Ταξίδια του Μάρκο Πόλο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ- Παρουσίαση

Ζωγραφίζοντας την αυλή του σχολείου 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ – Παρουσίαση

Κοιτάζοντας προς τα πάνω (Αστρονομία)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ- Παρουσίαση

Η μπάντα με τα ριγέ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ- Παρουσίαση

Τη δουλειά τους  παρουσίασαν και οι δύο Σύμβουλοι του σχολείου μας: Η Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Στέλλα Νάκου (Παρουσίαση) και η Σύμβουλος Ψυχολόγος Πόπη Μέγαρη (Παρουσίαση)

Εκτός, όμως, απ’ τους εκπαιδευτικούς και συμβούλους του σχολείου, πολλοί ακόμη προσέφεραν στους μαθητές μας γνώσεις, ψυχαγωγία και…πιστοποιήσεις. Σας παρουσιάζουμε καταρχήν τις, σταθερές τα τελευταία χρόνια, συνεργασίες μας: (Συνεργασίες) .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Παρουσίαση της συνεργασίας μας για το πρόγραμμα «Δημιουργική Γραφή»: Αριστερά ο επιστημονικά υπεύθυνος του προγράμματος Τριαντάφυλλος Κωτόπουλος και δεξιά ο επιστημονικά υπεύθυνος της εκπαιδευτικής δράσης Αστέρης Μαυρουδής

Στην παρουσίαση που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του σχολείου μας, πέρα απ’ τα μαθήματα, τα σχέδια δράσης και τις διάφορες συνεργασίες: ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Το επόμενο σημείο της γιορτής μας ήταν, όπως πάντα, και το πιο συγκινητικό: Η απονομή των απολυτηρίων στους μαθητές του Β΄ κύκλου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κρατάμε τις καλύτερες αναμνήσεις απ’ όλα τα παιδιά και τους ευχόμαστε να αποφυλακιστούν σύντομα και να συνεχίσουν τις σπουδές που ξεκίνησαν στο σχολείο μας.

Και για να μην ξεφύγουμε απ’ το συγκινησιακό κλίμα αποφασίσαμε στη συνέχεια να τιμήσουμε την προηγούμενη διευθύντρια του σχολείου Φιλιώ Μαρινοπούλου μ’ ένα αναμνηστικό δώρο (εμείς πάντως και να θέλαμε να την ξεχάσουμε, δεν μπορούμε, καθώς μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να δίνει το παρόν στο σχολείο και να βοηθάει όπου μπορεί).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αριστερά η σημερινή υποδιευθύντρια Μαίρη Γκρίζου και δεξιά η παλιά μας διευθύντρια η Φιλιώ

Να είσαι πάντα καλά Φιλιώ και σ’ ευχαριστούμε για όλα!!!

Μετά απ’ τις συγκινητικές αυτές  στιγμές ήταν καλοδεχούμενο το άφθονο γέλιο που μας χάρισε το θεατρικό εργαστήρι του σχολείου μας με την παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη. Οι ηθοποιοί, εκπαιδευτικοί και μαθητές, έδειξαν ότι είχαν περάσει καλά κατά την προετοιμασία της παράστασης και το κλίμα αυτό πέρασε και στους θεατές, που τους καταχειροκρότησαν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Και η γιορτή μας τελείωσε με το παραδοσιακό κέρασμα. Απ’ αυτό δεν έχει φωτογραφίες για να μη ζηλέψετε. Μπορείτε, όμως, να έλθετε στη γιορτή μας την επόμενη χρονιά για να δοκιμάσετε.

 

 

This entry was posted in Εκδηλώσεις and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Ημέρα Ευαισθητοποίησης 2015

  1. Ο/Η Φιλιώ Μαρινοπούλου λέει:

    Η κάθε εκδήλωση του σχολείου μας είναι εμπειρία ζωής για όσους συμμετέχουν!! Μπράβο στους μαθητές, στους άξιους δασκάλους τους και στον ακούραστο Διευθυντή μας Θόδωρο Καραγιαννίδη. Καλή δύναμη σε όλους σας και καλή λευτεριά στους μαθητές μας!!
    Φιλιώ Μ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s