Με ευρυμάθεια και… Ελληνομάθεια!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώθηκαν και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις για την Πιστοποίηση στην Ελληνομάθεια των εκπαιδευόμενων του 3ου ΣΔΕ Θεσσαλονίκης (Φυλακών Διαβατών). Την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014, το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας ΚΕΓ λειτούργησε εξεταστικό κέντρο στους χώρους του σχολείου, όπου 20 περίπου ενήλικοι άνδρες εκπαιδευόμενοι και μία γυναίκα συμμετείχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης επιπέδων από Α1-Α2 (αρχάριο), Β1-Β2 (μέσο) μέχρι και Γ1 (πρώτο προχωρημένο).

Η συνεργασία του ΚΕΓ με το 3ο ΣΔΕ Θεσσαλονίκης κλείνει φέτος τα πέντε χρόνια και πλαισιώνεται πάντα από την πρόθυμη και αφιλοκερδή προσφορά των ανθρώπων του Κέντρου σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά και, πιο ειδικά, την περίοδο των προγραμματισμένων εξετάσεων που λαμβάνουν χώρα κάθε Μάιο.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις εκπροσώπους του ΚΕΓ κ. Θωμαή Ρουσουλιώτου, Σισμανίδου Κυριακή και Άννα Κοκκινίδου για τη σταθερά χαμογελαστή, ακούραστη και ενισχυτική τους παρουσία κατά τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΚΕΓ, Καθηγητή του ΑΠΘ κ. Ιωάννη Καζάζη για την στήριξη στις προσπάθειες των εκπαιδευομένων μας.

Καλά αποτελέσματα σε όλους τους εκπαιδευόμενους! Πραγματικά τα αξίζουν.

This entry was posted in Ελληνομάθεια. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s