Εκπαιδευτική σύμπραξη Grundtvig

Pentax Digital CameraΑπό 17 έως 21 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι η τέταρτη συνάντηση των 9 εταίρων της ευρωπαϊκής εκπαιδευτικής σύμπραξης Grundtvig στην οποία συμμετέχει το σχολείο μας.

Η βασική θεματολογία της συνάντησης αφορούσε τα εργαλεία διδασκαλίας και μάθησης που αναπτύχθηκαν από τους εταίρους προκειμένου να καλλιεργηθούν οι κοινωνικές δεξιότητες των κρατούμενων, ο σκοπός δηλαδή του Ευρωπαϊκού αυτού προγράμματος.

Το σχολείο μας έχει ήδη αναπτύξει και παρουσιάσει σε προηγούμενη συνάντηση την ανάπτυξη των επικοινωνιακών δεξιοτήτων των έγκλειστων μαθητών. Σε αυτήν τη συνάντηση παρουσίασε την προσαρμογή και τον εμπλουτισμό που έκανε σε ένα άλλο εργαλείο διδασκαλίας, την ενδυνάμωση των διαπροσωπικών δεξιοτήτων. Αυτές συνδυάστηκαν με δεξιότητες σταδιοδρομίας και περιελάμβαναν τη συγγραφή βιογραφικού, την προετοιμασία για μια συνέντευξη εργασίας και τις διαδικασίες λήψης απόφασης.

Ήδη στην ιστοσελίδα του προγράμματος http://eprsco.eu βρίσκονται αναρτημένα αρκετά από τα παραχθέντα προϊόντα του προγράμματος, το οποίο έχει μπει στην τελική του φάση ολοκλήρωσης.

This entry was posted in Συνεργασίες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s