Εξετάσεις πιστοποίησης της αγγλικής γλώσσας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

28 Μαΐου 2013: για τρίτη χρονιά, ο παγκόσμιος οργανισμός πιστοποίησης City and Guilds πραγματοποίησε εξετάσεις πιστοποίησης της αγγλικής γλώσσας στο χώρο του σχολείου μας δίνοντας τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής στους έγκλειστους μαθητές μας.

Δώδεκα μαθητές εξετάστηκαν σε τρία επίπεδα, Α1, Α2 και Β1 μετά από προετοιμασία λίγων μηνών στα πλαίσια του εργαστηρίου αγγλικής γλώσσας που λειτούργησε και φέτος στο σχολείο. Με το σχετικό άγχος, αλλά και την απαιτούμενη σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, οι υποψήφιοι έβαλαν τα δυνατά τους για να δείξουν τι γνωρίζουν και τι είναι ικανοί να καταφέρουν όταν το θελήσουν. Τα οφέλη από μια τέτοια δοκιμασία αδιαμφισβήτητα: η αυτοπεποίθηση, η αυτοεκτίμηση και η αυτοεικόνα των μαθητών ενισχύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, εντυπωσιάζοντας και όλους τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία. Τα συγχαρητήρια βγαίνουν από την καρδιά μας!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ευχαριστούμε ολόψυχα τον οργανισμό πιστοποίησης City and Guilds για την εξαρχής προθυμία τους και άμεση ανταπόκρισή τους στο σχετικό αίτημά μας, καθώς επίσης και τους επιτηρητές, επόπτες, εξεταστές που διενήργησαν με άψογο τρόπο τις εξετάσεις.

Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα στους μαθητές μας και καλή συνέχεια σε μια τόσο αξιέπαινη προσπάθεια που αποτελεί ένα λιθαράκι για την επανένταξή τους στην κοινωνία μετά την αποφυλάκιση!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This entry was posted in Πιστοποιητικό στα Αγγλικά and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s