Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας

Σήμερα Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012 στο σχολείο μας, το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας πραγματοποίησε εξετάσεις Πιστοποιητικού Ελληνομάθειας.

Εξετάστηκαν γραπτά και προφορικά 17 μαθητές μας στα επίπεδα Α1 και Α2 , γραπτά στο επίπεδο Β1 πέντε μαθητές και ένας προφορικά στο ανώτερο επίπεδο Γ1. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και αύριο για τα επίπεδα Β1 και Γ1. Η εκπαιδευτική μας κοινότητα επέδειξε συνεργασία και με απόλυτη τάξη έγιναν οι εξετάσεις από τις 8.10 ως τις 12.45.

Είναι συγκινητική η διάθεση και οι προσπάθειες των μαθητών μας. Με τη συμπαράσταση των καθηγητριών τους –της Εύας, της Μαρίας και της Ηλέκτρας- όλοι οι μαθητές δούλεψαν με όρεξη και κέφι και προετοιμάστηκαν για τις εξετάσεις.

Εκπαιδευτικοί και εκπαιδευόμενοι ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά , αντιμετωπίζοντας με κοινωνική ευαισθησία τις προσπάθειες των μαθητών μας στήνει εξεταστικό κέντρο στο σχολείο μας αφιλοκερδώς, και δίνει ίσες εκπαιδευτικές και μορφωτικές ευκαιρίες στους έγκλειστους αλλοδαπούς μαθητές μας.

This entry was posted in Ελληνομάθεια. Bookmark the permalink.

1 Response to Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας

  1. Ο/Η 3sdethes λέει:

    Μπράβο σε όλους τους μαθητές για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά για να καταφέρουν να δώσουν εξετάσεις. Καλά αποτελέσματα σε όλους
    Αργύρης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s